Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή οδό της Ερμούπολης

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για την επαναφορά της πεζοδρόμησης των οδών Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Για το σκοπό αυτό θα επανατοποθετηθούν οι μπάρες παρεμπόδισης και θα λειτουργούν οι δύο παραπάνω οδοί ως πεζόδρομοι. Από την ίδια ημέρα (Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015) θα δοθεί σε διπλή κυκλοφορία τμήμα της παραλιακής οδού (από την συμβολή της παραλιακής οδού με την οδό Δωδεκανήσου έως την Πλατεία Κανάρη).

Επίσης, θα πεζοδρομηθεί τμήμα της Σταματίου Πρωίου για τις αντίστοιχες μέρες και ώρες, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 141/2015 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι, από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, το δρομολόγιο των μικρολεωφορείων «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΛΙΜΑΝΙ – ΔΟΞΑ» θα εκτελείται ως έχει, ενώ το δρομολόγιο «ΔΟΞΑ – ΛΙΜΑΝΙ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» θα περνάει από την παραλιακή οδό και θα ανεβαίνει από την οδό Δωδεκανήσου Στ.Πρωίου – ΙΚΑ – Αθλητικό Κέντρο.

Οι στάσεις των μικρολεωφορείων θα επαναφερθούν στις θέσεις επί της παραλιακής οδού, που προβλέπει η μελέτη. Η παραλιακή οδός, από την Πυροσβεστική έως και τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου, θα παραμείνει μονής κατεύθυνσης μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Κατά μήκος της οδού Δωδεκανήσου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα τοποθετηθούν κώνοι για την ασφαλή διέλευση των μικρολεωφορείων.

Στα σημεία αλλαγής κατεύθυνσης των οχημάτων θα υπάρχει σήμανση, που θα ενημερώνει τους οδηγούς για την αλλαγή κατεύθυνσης.

Παρακαλούμε τους δημότες να μη σταθμεύουν κατά μήκος της παραλιακής οδού, όπως επίσης να μη σταθμεύουν άναρχα στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων, δεδομένου ότι θα συνεχίζονται οι εργασίες του έργου εκατέρωθεν της οδού.


Εικόνα 1: Δορυφορική εικόνα με σημειωμένες τις χρήσεις των οδών που θα ισχύουν από Κυριακή 20-12-2015.Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons