Στην Παιδική Βιβλιοθήκη θυμόμαστε τα βιβλία!

Ένας χρόνος λειτουργίας της Παιδικής Βιβλιοθήκης στην πλατεία Μιαούλη, χωρίς να προστεθούν νέες ημέρες λειτουργίας, χωρίς ακόμα να δανειζόμαστε βιβλία και χωρίς να υποστηρίζεται ο ρόλος και ο χαρακτήρας της, αφού λειτουργεί περισσότερο ως εργαστήρι κάθε είδους και λιγότερο ως βιβλιοθήκη.

Η Πρωτοβουλία για την Παιδική Βιβλιοθήκη σας καλεί να θυμηθούμε όλοι μαζί το βιβλίο.
Συναντιόμαστε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης και φέρνουμε μαζί από το σπίτι μας τα βιβλία που δεν διαβάζουμε πια.
Ακούμε ή διαβάζουμε παραμύθια στην Παιδική βιβλιοθήκη.
Ανταλλάσσουμε ή χαρίζουμε στους φίλους μας τα παλιά μας βιβλία.
Όσα βιβλία δεν "υιοθετηθούν" θα τα προσφέρουμε στην Παιδική Βιβλιοθήκη με την ελπίδα ότι, αν κάποτε τα πεθυμήσουμε, θα μπορούμε να τα δανειστούμε από αυτήν!

Φέτος τα Χριστούγεννα θυμόμαστε το βιβλίο μέσα στην Παιδική Βιβλιοθήκη.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.