ΕΚΘΕΣΗ: Τετράδια και φωτογραφίες μαθητών από τον 19ο αιώνα | Συλλογή του Mάνου Ελευθερίου

Σας ενημερώνουμε ότι η Συλλογή του Μάνου Ελευθερίου “Τετράδια και φωτογραφίες μαθητών από το 19ο αιώνα”, θα είναι στη διάθεση του κοινού από το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:00, στην Πιάτσα της Άνω Σύρου. 

Τα εκθέματα προέρχονται από την προσωπική συλλογή του Μάνου Ελευθερίου και περιλαμβάνουν τετράδια μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου της Σύρου αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας από το 1858 έως το 1950. Επίσης, εκτίθεται αρχειακό υλικό από το εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων, καθώς και σπάνιες φωτογραφίες και αναμνηστικά.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας προς την Ιστορικό Τέχνης, κα Μαρίζα Δαλεζίου, η προσφορά της οποίας στάθηκε ανεκτίμητη τόσο για την επιμέλεια και λειτουργία της εν λόγω έκθεσης, όσο και για την ανάδειξη του πολιτισμού του τόπου μας.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons