ΣΙΝΕΜΑ: Night of the Living Dead (Η νύχτα των ζωντανών νεκρών)

Η Κινηματογραφική ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Night of the Living Dead" (Η νύχτα των ζωντανών νεκρών) (George A. Romero​) στα πλαίσια του αφιερώματος "Zombie Apocalypse την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2, Ερμούπολη) και ώρα 21:15.


ΥΠΟΘΕΣΗ: Δυο αδέρφια, ο Johnny και η Barbra, πηγαίνουν στο νεκροταφείο της παλιάς τους πόλης για να επισκεφτούν τον τάφο του πατερά τους. Ο Johnny φοβίζει την Barbra, θυμίζοντας της πόσο την είχε τρομοκρατήσει όταν, παιδί ακόμη, την απειλούσε ότι οι νεκροί είχαν σηκωθεί για να την πιάσουν. Σύντομα ο εφιάλτης της Barbra γίνεται πραγματικότητα, καθώς ένας «νεκρο-ζώντανος» γέρος της επιτίθεται. Ο αδερφός της σκοτώνεται προσπαθώντας να την σώσει και αυτή καταφεύγει τρομοκρατημένη σε ένα παρακείμενο σπίτι, όπου μια οικογένεια θα προσφέρει απρόθυμα καταφύγιο σε αυτήν και ένα μαύρο άντρα. Μια περίεργη ακτινοβολία έχει επαναφέρει τους νεκρούς στη ζωή, αυτοί βγαίνουν από τους τάφους τους με σκοπό να «καταβροχθίσουν» τους ζωντανούς. Οι «νεκροζώντανοι» αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ μια ομάδα ανθρώπων που έχουν καταφύγει στο ίδιο σπίτι προσπαθούν να το οχυρώσουν για να γλιτώσουν από την επίθεση.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθέτης: George A. Romero
Σενάριο: George A. Romero, John A.Russo
Φωτογραφία: George A. Romero
Ηθοποιοί: Duane Jones, Judith O’ Dea, Karl Hardman, Marilyn Eastman, Kyra Schon, Keith Wayne, Judith Ridley
Τοποθεσία: ΗΠΑ 1968
Διάρκεια: 96’Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.