[ΜΑΤΑΙΩΣΗ] ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Φωνές Χριστουγέννων

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 20.30 στο θέατρο Απόλλων,  διοργανώνεται από τον Μουσικό Όμιλο Σύρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου - Ερμούπουλης, μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο "Φωνές Χριστουγέννων" με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίου, την "Orchestra Mobile" και τη χορωδία του "Μουσικού Ομίλου Σύρου".

Πρόκειται για ένα μαγευτικό μουσικό και ποιητικό ταξίδι για όλη την οικογένεια, που θα μας ταξιδέψει σε κόσμους εορταστικούς και παραμυθένιους, με αγαπημένες και αξέχαστες μελωδίες – από την «Άγια Νύχτα» και τον John Lennon μέχρι το «Ω Έλατο» και το «Hallelujah» – τραγουδισμένες μοναδικά από την διεθνούς φήμης Σοπράνο,  Σόνια Θεοδωρίδου.

Συμμετέχει η Χορωδία Μουσικού Ομίλου Σύρου και η "Οrchestra Mobile".

Μουσική Διεύθυνση: Θεόδωρος Ορφανίδης

Τιμή εισιτηρίου: 15 και 9€

Παραγωγή: "B&G PRODUCTIONS"

Τηλ. θεάτρου: 2281085192


Ο Μουσικός Όμιλος Σύρου ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη μουσική παράσταση «Φωνές Χριστουγέννων», η οποία επρόκειτο, να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 στο Θέατρο Απόλλων, με τη συμμετοχή της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου και της "Orchestra Mobile", ματαιώνεται για λόγους ανωτέρας βίας.
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons