«Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά στο Θέατρο Απόλλων

Ο Θεατρικός Όμιλος Σύρου,  "Ο Σουρής",  υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, θα παρουσιάσει στο Θέατρο Απόλλων την παιδική θεατρική παράσταση "Τα Μαγικά Μαξιλάρια" του αγαπημένου συγγραφέα μικρών & μεγάλων,  Ευγένιου Τριβιζά.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3 - 4 και 5 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00. 

Στο έργο αυτό,  ο άπληστος Βασιλιάς Αρπατίλαος απαγορεύει τις... Κυριακές, τα πάρτυ γενεθλίων μέχρι και τον λόξυγγα! Όλοι δουλεύουν νύχτα - μέρα για να γεμίζει με διαμάντια το θησαυροφυλάκιό του Βασιλιά.

Η καταχθόνια μάγισσα, Σαυριλία Βρισελιέ, σχεδιάζει να καταργήσει ακόμη και τα όνειρα με την καινούργια της εφεύρεση, τα «εφιαλτικά μαξιλάρια», για να δουλεύουν όλοι περισσότερο, χωρίς παράπονα. Σε αυτή την απόπειρα, θα βρει απέναντί της,  την αντίσταση των παιδιών και του δασκάλου τους,  που θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το τρομερό σχέδιο.

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Γιάννης Δεσύπρης.

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.