"Γυναίκα τριαντάφυλλο" με την Ηρώ Σαΐα

Η μουσική παράσταση με τίτλο "Γυναίκα Τριαντάφυλλο" θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Απόλλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:00.

Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ ερμηνείας της Ηρώς Σαΐα με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ηρώς Σαΐα, παράλληλα με τις εμφανίσεις της δίπλα στους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, παρουσιάζει στη Σύρο, την επιτυχημένη μουσική παράσταση "Γυναίκα Τριαντάφυλλο".

Η παράσταση είναι διανθισμένη από τις καλύτερες στιγμές του Ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιάννη Σπανού, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Θάνου Μικρούτσικου, του Νίκου Αντύπα, του Κώστα Καλδάρα, της Λένας Πλάτωνος, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Νίκου Μαμαγκάκη τωνBeatles, του Sergio Endrigo κ.ά, αλλά και από τον πιο πρόσφατο δίσκο της Ηρώς Σαΐα «Λευκό Χαρτί».

Τραγούδια παλιά και δικαιωμένα από το χρόνο και τραγούδια σύγχρονα που διάλεξαν ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με την Ηρώ Σαΐα.

Την περασμένη χρονιά το ρεσιτάλ "Γυναίκα Τριαντάφυλλο" κατάφερε να αποκομίσει διθυραμβικές κριτικές , να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να επιτύχει συνεχόμενα "sold-out" στο θέατρο του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη. Φέτος η αισθαντική ερμηνεύτρια ταξιδεύει την επιτυχημένη παράστασή της σε επιλεγμένες πόλεις και θεατρικούς χώρους ανά την Ελλάδα.

Συνοδοιπόρου της στο μουσικό αυτό ταξίδι θα είναι δύο εξαιρετικοί σολίστ, ο Νεοκλής Θεοφυτίδης στο πιάνο και η Αριάδνη Πόλκα στο βιολοντσέλο.

Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στο λουλούδι που λέγεται ΑΓΑΠΗ.

Τιμή εισιτηρίου: 13€
(Διάθεση και διαδικτυακά: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1833)


Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015, η παράσταση “Γυναίκα Τριαντάφυλλο” με την Ηρώ Σαΐα, δε θα πραγματοποιηθεί, λόγω ανωτέρας βίας.

Η παράσταση της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όσοι έχουν πρόσκληση για την παράσταση της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2015, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για την παράσταση της Δευτέρας, αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Θεάτρου για να κάνουν την απαραίτητη κράτηση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons