Τα Δημοτικά Σχολεία υιοθετούν ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, διοργανώνει εκδήλωση έναρξης των εορταστικών του εκδηλώσεων την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:30, στην πλατεία Μιαούλη, με τίτλο "Χριστούγεννα Πολιτισμός στη Σύρο τα παιδιά μας δέντρο θα υιοθετήσουμε είναι το σύνθημα μας"

Το κάθε σχολείο ξεχωριστά, θα υιοθετήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα προσφέρει ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, το οποίο θα υπάρχει στη πλατεία Μιαούλη. Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν στολίδια που θα κατασκευάσουν τα ίδια, κατά προτίμηση από ανακυκλώσιμα υλικά. Στη συνέχεια τα δέντρα θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Δημαρχείου.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.