Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων 2015 - "Όλο το νησί μια γιορτή"

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στην πλατεία Μιαούλη την τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων "Χριστούγεννα στη Σύρο - Όλο το νησί μια γιορτή!!".

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με ώρα έναρξης 19:00, θα έχει ως εξής:
* Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Συριανά κάλαντα, από την παιδική χορωδία της "Ορχήστρας των Κυκλάδων", τους μαθητές από το "Τρεχαντηράκι της Ελπίδας" και από τον "Μουσικό Όμιλο Σύρου".
* Θα ακολουθήσει η φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του νησιού θα ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη της δημιουργίας, συμμετέχοντας στο "Χριστούγεννα – Πολιτισμός στη Σύρο με τα παιδιά μας, δέντρο θα υιοθετήσουμε, είναι το σύνθημά μας".
Τα παιδιά καλούνται να "υιοθετήσουν" το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου τους, μια προσφορά του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, το οποίο θα στολίσουν με στολίδια κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, στέλνοντας έτσι σε όλους ένα εορταστικό μήνυμα αγάπης, ομαδικότητας & ειρήνης. Εν συνεχεία, τα δέντρα θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις, καθώς η παρουσία του Άγιου Βασίλη, του Τάρανδου και του Χιονάνθρωπου, θα γεμίσει με χαρά μικρούς και μεγάλους.

Παρουσίαση: Γιώργος Ρούσσος
Διοργάνωση: Δήμος Σύρου-Ερμούπολης – Τμήμα Πολιτισμού


----------
Για να κατεβάσετε τον έντυπο οδηγό του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Σύρος – Πολιτισμός 2015 πατήστε εδώ http://goo.gl/0PJzi2
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons