Ανακοίνωση Ιερών Ακολουθιών | Ιερά Μητρόπολη Σύρου

Ιερά  Μητρόπολη Σύρου
Καθεδρικός Ιερός Ναόςς Αγίου Νικολάου
Πολιούχου Σύρου

Ανακοίνωση Ιερών Ακολουθιών

Ανακοινώνεται στον πιστό και φιλακόλουθο Λαό της Σύρου ότι:

1. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, το πρωί, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του «ΙΣΙΔΩΡΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ», θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας θα τελεσθεί Δοξολογική Δέηση για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαινίσεως αυτού.

2.Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, το πρωί, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου θα τελεσθεί η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου, του Αδελφοθέου, μετά το πέρας της οποίας θα πραγματοποιηθεί η εναπόθεση των οστών του αοιδίμων Εφημερίων του Ναού, Αρχιμανδριτών Γρηγορίου Μαραγκού και Τιμοθέου Δράγαση, σε ειδικές προθήκες στο κάτωθεν του Ναού ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δωροθέου, όπου θα τελεσθεί και το μνημόσυνο αυτών.

3. Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, το απόγευμα, και περί ώρα 6.30 μ.μ., στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και, ακολούθως η Ιερά Παράκληση του Αγίου.

4. Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β'.


Εκ του Ιερού Ναού
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons