ΣΙΝΕΜΑ: Γυναίκες έτοιμες για όλα | Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μετά από διακοπή ενός χρόνου ξαναρχίζουμε τις προβολές στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κάθε Τετάρτη στις 19.30.

Στο πρώτο αφιέρωμα θα προβάλουμε ταινίες με θέμα διάφορες ομάδες που αυτο–οργανώθηκαν για την υπεράσπιση κοινωνικών, περιβαλλοντικών, οικονομικών, φυλετικών και άλλων ζητημάτων.

Ξεκινάμε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στις 19.30 με την ταινία "Γυναίκες Έτοιμες για Όλα.

Παρακαλούμε να είστε στην ώρα σας ώστε να μη ενοχλούνται οι υπόλοιποι θεατές και μην ξεχνάτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο κοντινό χώρο στάθμευσης.

Σημ. Οι προβολές της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιούνται στο Κτίριο Κορνηλάκη (απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης)

Σας περιμένουμε
Από τη Βιβλιοθήκη
Αλίκη Τσουκαλά

------------
ΥΠΟΘΕΣΗ: Το 1968 οι 187 εργαζόμενες στο γιγάντιο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford στο Ντάγκεναμ του Λονδίνου κατεβαίνουν σε απεργία, αρχή μιας σειράς αλλαγών σε όλα τα μέχρι τότε εθνικά εργασιακά δεδομένα.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, ένα θέμα που θα ταίριαζε γάντι στον Κεν Λόουτς αποδίδεται με χιούμορ, ελαφρότητα και γλυκό συναισθηματισμό. Μπριόζα, όπως πάντα, η Σάλι Χόκινς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δραματική κομεντί 2010 | Έγχρ. | Διάρκεια: 113'
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Νάιτζελ Κόουλ με τους: Σάλι Χόκινς, Μπομπ Χόσκινς, Μιράντα Ρίτσαρντσον


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons