Λειτουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής για το κοινό

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την υποστήριξη δράσεων που αποσκοπούν στην οδική ασφάλεια και τη κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών, ενημερώνει ότι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα συνεχίσει να λειτουργεί για το κοινό και κατά τους χειμερινούς μήνες, κάθε Παρασκευή απόγευμα από τις 16:00 έως τις 19:00 με τη χρήση ιδιωτικών ποδηλάτων, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Σας πληροφορούμε δε ότι μπορείτε και εσείς να συνδράμετε στη λειτουργία του Πάρκου, προσκομίζοντας ποδήλατα, που ενδεχομένως δε χρειάζεστε, ανεξαρτήτως της κατάστασής τους, προκειμένου ο Δήμος να φροντίσει για την επισκευή και τη μετέπειτα χρησιμοποίησή τους για τις ανάγκες του Πάρκου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.