ΥΓΕΙΑ: Μαιευτική και Γυναικολογική μέριμνα στις Κυκλάδες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Μαιευτικό Γυναικολογικό τμήμα του Γ. Νοσοκομείου Σύρου, διοργανώνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στις 16:45 στο θέατρο "Απόλλων", ημερίδα με θέμα: «Μαιευτική και Γυναικολογική Μέριμνα στις Κυκλάδες».

Σκοπός της ημερίδας είναι αφενός μεν το άνοιγμα του τμήματος στην κοινωνία, η ανάδειξη του έργου που επιτελείται και η παράθεση των νέων στόχων που επιθυμούμε να υπηρετήσουμε προς όφελος της νέας μητέρας και της γυναίκας γενικότερα. 

Στο πλαίσιο αυτό θα ήταν ιδιαίτερη τιμή τόσο για το τμήμα μας όσο και για εμένα προσωπικά να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε τις εργασίες μας.

Με τιμή
Άγγελος Κούτρας
Διευθυντής Μαιευτικού Γυναικολογικού Τμήματος Γ. Νοσοκομείου ΣύρουTags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.