Ημερίδα για την κατάργηση των επικυρώσεων στο δημόσιο

Tο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα για την κατάργηση των επικυρώσεων ως μέσο μείωσης των γραφειοκρατικών βαρών. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στη Σύρο (Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, Αίθουσα, Γ. Ρίτσος), στις 22 Οκτωβρίου 2015, από τις 09:00 ως τις 16:00. 

Η επιμορφωτική δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της υποστήριξης της διοικητικής μεταρρύθμισης και της εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας για την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής επικυρωμένων αντιγράφων - εγγράφων σε όλο το δημόσιο τομέα. Στο θεματολόγιό της περιλαμβάνονται και ειδικά ζητήματα που σχετίζονται με τις δημόσιες συμβάσεις, τα δικαστικά έγγραφα, καθώς και τα δημόσια έγγραφα αλλοδαπών αρχών.

Η ημερίδα απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη που υπηρετούν στον Δήμο, την Περιφέρεια, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, τα ΚΕΠ, την Εφορία, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΔ, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Σύρου.

Αυτοτελές Τμήμα Επικοινωνίας, Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων ΕΚΔΔΑ 
www.ekdd.gr - prpress@ekdd.gr - Τηλ. : 213 1306 400, 403Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.