Παιδικό Λαογραφικό Εργαστήρι στην Ποσειδωνία

Το παιδικό - λαογραφικό εργαστήρι ξεκινάει τη λειτουργία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη «σοφία της παράδοσης» στην Ποοειδωνία.

Ένα βιωματικό εργαστήρι βασισμένο στα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας, εμπλουτισμένο με τις τεχνικές του θεάτρου και του παιχνιδιού.

Μια φορά την εβδομάδα συναντιόμαστε για να γνωρίσουμε το λαογραφικό ημερολόγιο του τόπου μας αλλά και να παίξουμε, να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε με τις γνώσεις, τις ιδέες και την καλή μας διάθεση.

Την Τρίτη 13-10-2015 και ώρα 17:30 συναντιόμαστε για να γνωριστούμε και να ορίσουμε την ημέρα και την ώρα των συναντήοεών μας. 

Σας περιμένουμε με χαρά!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 
6974797193 Ελένη Βουτσίνου 
6971757270 Σοφία Λούβαρη

-----------
Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος "η σοφία της παράδοσης"
Ποσειδωνία, Σύρος
Τηλέφωνο: 2281045089
Email: lxoisofiatisparadosis@gmail.com
www.facebook.com/lxoisofiatisparadosis
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.