Δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών δράσεων στο Σπίτι του Άη Βασίλη

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «o Ποσειδών» με συνδιοργανωτές τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Σύρου, για να απολαύσουν οι επισκέπτες και ιδιαιτέρως τα παιδιά, με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η επιβλητική και πανέμορφη Έπαυλη Τσιροπινά για ένα εξαήμερο 26/12 έως 31/12/2015 θα γίνει 

«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ»

Για φέτος προετοιμάζουμε ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση poseidonsyros@gmail.com με σύντομη περιγραφή εκδήλωσης - δράσης: Παρακαλούμε συμπληρώστε εναλλακτικές προτεινόμενες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα επιθυμούσατε να πραγματοποιηθεί η δράση σας. 

Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μάρκο Ρούσσο στο 6932452417.

Το Δ.Σ του Συλλόγου
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.