Έναρξη μαθημάτων στο Εργαστήρι Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στην ποιμαντική της μέριμνα για την αξιοποίηση των ταλάντων, ενδιαφερομένων για την εκμάθηνση της Βυζαντινής Αγιογραφίας, έχει προβεί από ετών στην ίδρυση του "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ".

Στη Σχολή διδάσκει ο Διδάσκαλος της εκκλησιαστικής αυτής τέχνης κ. Νικόλαος Μεταξάς, από τήν Τήνο.

Τα μαθήματα, η έναρξη των οποίων θα λάβει χώρα, την προσεχή Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Εργαστηρίου, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως - πρώην Βυζαντινό Μουσείο - κάθε Πέμπτη, από 4.00 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.

Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, Οσιωτάτη Μοναχή Θεονύμφη, στο τηλ. 22810-71250.


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.