Δωρεάν Εργαστήρια, Δράσεις, Ανταλλακτικά Bazzar | Πολυχώρος Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου, το αρχείο των μελών, αναπτύσσεται τόσο, ώστε να υποστηρίζει το όραμα του Πολυχώρου, ως Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, στην κοινωνία της Σύρου. Επηρεάζοντας και επηρεαζόμενοι από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας οφείλουμε να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον μας.

Σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας , το σεβασμό προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την παροχή ίσων ευκαιριών, τη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής, φέτος ακόμα περισσότερο, ενεργοποιούμε δράσεις, ενέργειες και προγράμματα κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, οι οποίες αφορούν την ανθρωποκεντρική και δίκαιη πολιτική ανθρωπίνων πόρων.

Με τη στήριξη όλων των Τακτικών Μελών μας, μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, ανοίγουμε τα εργαστήριά μας για τα ίδια τα μέλη μας και τα παιδιά τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς αυτούς. Φέτος ειδικά, οι συνδρομές όλων των Τακτικών Μελών μας θα διατεθούν για το πρώτο ανοιχτό (δωρεάν) εργαστήριο Μεικτών Τεχνικών και Θεραπευτικής Γιόγκα για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και Ειδικές Ικανότητες. Κάθε Παρασκευή (τις τρεις πρώτες/κάθε Μήνα – Μεικτές Τεχνικές, με την Ελπίδα Γαδ / Θεραπευτική Γιόγκα την τέταρτη εβδομάδα του μήνα, με την Ιωάννα Λύκου) από τις 18:00 έως τις 20:00.

Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία, οφείλουμε να δεσμευτούμε σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη δυνατότητά μας να δημιουργούμε, την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς. Γνωρίζοντας ήδη πως στο νησί μας διατηρούμε άγνωστους (στους πολλούς) θησαυρούς μεγίστης σημασίας πολιτιστικής κληρονομιάς, ενεργοποιούμε/επαναλαμβάνουμε τις Ιστορικές Εξορμήσεις με οδηγό και ξεναγό μας τον κύριο Λούη Ρούσσο, από το Μήνα Νοέμβριο,(8/11) και κάθε Κυριακή στις 11:00 το πρωί.

Ο Πολυχώρος μπαίνει στον 4ο χρόνο δράσης και λειτουργίας του, συνεισφέροντας στην κοινότητα των Μελών μας αλλά και παρέχοντας νέες θέσεις εργασίας, μισθούς, καταβάλλοντας κοινωνικές παροχές καθώς και φόρους. Καθώς όλοι εξαρτόμαστε από την υγεία, τη σταθερότητα και την ευημερία της κοινότητας μέσα στην οποία λειτουργούμε, δίνουμε βάση στην καθαρότητα και το ήρεμο φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Ως Εγγεγραμμένα Μέλη της εταιρίας μας, στηρίζετε τις δράσεις μας και το κοινωνικό μας έργο με την υλοποίηση των παραπάνω εργαστηρίων και δραστηριοτήτων και απολαμβάνετε τις ειδικές παροχές και προσφορές είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Αποτέλεσμα της υιοθέτησης των παραπάνω αρχών, είναι η ανάπτυξη μιας κουλτούρας από την οποία απορρέει η πρόθεση του Πολυχώρου, των Εταίρων και Μελών του, να λειτουργούν με Υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς που αποτελούν σημαντικούς άξονες αειφόρου ανάπτυξης και περιλαμβάνουν την Αγορά, τα Μέλη, τους Εργαζομένους, την Κοινωνία, το Περιβάλλον, την Συνεισφορά στην Πρόοδο και στην Ευημερία της Ελληνικής Κοινωνίας.


Με σεβασμό και εκτίμηση
Ελπίδα Γαδ
Εικαστικός – Δημιουργός του Πολυχώρου Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons