Πληθώρα εκδηλώσεων λόγω συμπλήρωσης των 20 χρόνων | Σύλλογος Παροχής Φροντίδας & Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου

Ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας & Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου που ιδρύθηκε το 1995 συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς προς την τοπική κοινωνία. 

Με την ευκαιρία αυτή διοργανώνουμε: 
  • Εορταστική εκδήλωση (Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, στο θέατρο «Απόλλων» με ομιλήτρια την νευρολόγο ιατρό του Νοσοκομείου κ. Χριστίνα Μαντογιαννάκου.
Θα προβληθούν επίσης φωτογραφίες από την δράση του Συλλόγου. Εις την εκδήλωση συμμετέχει αφιλοκερδώς η «Ορχήστρα των Κυκλάδων» και η παιδική χορωδία. 

Είσοδος ελεύθερη
  • Επίσης προκηρύξαμε διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μαθητές της 4ης, 5ης και 6ης τάξης των δημοτικών σχολείων με θέμα «αγάπη, βοήθεια, αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας», θέλοντας να συμβάλλουμε στη ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών στα θέματα αυτά. 
Όλα τα έργα θα τα εκθέσουμε την 11η και 12η Νοεμβρίου, στην αίθουσα Βάτη (στην πλατεία Μιαούλη).

Ειδική επιτροπή θα επιλέξει τα καλύτερα έργα για να βραβευτούν. Tα έργα πρέπει να δοθούν έως 20 Οκτωβρίου 2015 στους διευθυντές των Σχολείων.
  • Στον ίδιο χώρο την 11η Νοεμβρίου 2015:
α) θα γίνει η βράβευση των έργων
β) θα γίνει η παρουσίαση του Ημερολογίου μας για το 2016, με έργα του διακεκριμένου Συριανού ζωγράφου Μιχάλη Μακρουλάκη.
  • Την 15η Νοεμβρίου 2015 θα εορτάσουμε τη θρησκευτική εορτή μας του Καλού Σαμαρείτη, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη.

Προσκαλούμε και παρακαλούμε τα μέλη μας και τους φίλους του Συλλόγου μας να προσέλθουν στις προαναφερθείσες εκδηλώσεις μας.


ΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons