Syros City Trail - Τελική ενημέρωση


Στις 12 Σεπτεμβρίου 2015 η ChronoSystems σε συνεργασία με την LifeRacing και την υποστήριξη των Syros Runners και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης διοργανώνουν τον 1ο αγώνα τρεξίματος πόλης με την επωνυμία «Syros City Trail», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί της Σύρου.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, μπορούν να επιλέξουν μια εκ των τριών διαδρομών. 10χλμ για τους έμπειρους αθλητές, 4 χλμ. για τους νέους και 1 χλμ. για παιδιά. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πρωτεύουσας του νησιού, Ερμούπολης, μέσα από μια αθλητική και περιπατητική διαδρομή. 

ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

Το συνολικό μήκος της μεγάλης διαδρομής είναι 10 χλμ. με συνολική υψομετρική τα 320 μ. και η σύσταση του αποτελείται από 95% πλακόστρωτα σοκάκια και σκάλες, 5% άσφαλτο. Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει ο αριθμός των 3724 σκαλιών που απαρτίζουν τη διαδρομή και μεγάλα ονόματα του αθλητισμού έχουν αποδεχτεί την πρόκληση!


ΑΓΩΝΑΣ 4 ΧΛΜ

Το συνολικό μήκος της μικρής διαδρομής είναι 4 χλμ. με συνολική υψομετρική τα 110 μ. και η σύσταση του αποτελείται από 98% πλακόστρωτα σοκάκια και σκάλες, 2% άσφαλτο. Ο συνολικός αριθμός σκαλιών στη μικρή διαδρομή είναι 1699! 


ΑΓΩΝΑΣ 1 ΧΛΜ (ΠΑΙΔΙΚΟΣ)

Το συνολικό μήκος της παιδικής διαδρομής είναι 1 χλμ. με συνολική υψομετρική τα 16 μ. και η σύσταση του αποτελείται από 98% πλακόστρωτα σοκάκια και σκάλες, 2% άσφαλτο.
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
  • Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries από Πειραιά – Σύρο - Πειραιά.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία τις περιοχής με τιμές εκκίνησης 10 ευρώ ανά νύχτα, το άτομο
  • Δωρεάν συμμετοχή στο Pasta Party του αγώνα στο εστιατόριο "Αχλάδι" στην ομώνυμη περιοχή της νότιας Σύρου, το Σάββατο 12:00 – 14:00.
  • Κατά μήκος της διαδρομής έχουν τοποθετηθεί 4 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, Ισοτονικό, μπανάνα, σταφίδες, σπιτική Κανελάδα, παστέλι, Συριανά λουκούμια, χαλβαδόπιτες και μπισκότα. ΟΙ σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.
  • Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φωτογράφοι τη Λέσχης Σύρου θα είναι ακροβολισμένοι σε σημεία ενδιαφέροντος για να απαθανατίσουν τους Αθλητές. Όλο το φωτογραφικό υλικό θα διατεθεί δωρεάν στο internet 6 ημέρες μετά τον αγώνα.
  • Όλοι οι αθλητές που τερματίζουν, παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο 
  • Με τη λήξη του αγώνα, θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους: 3 πρώτους άντρες, 3 πρώτες γυναίκες του κάθε αγωνίσματος. Νικητές θα αναδειχτούν επίσης η 1η και ο 1ος Συριανός αθλητής στο αγώνισμα των 10χλμ.
  • Όλοι οι αθλητές θα μπουν σε κλήρωση για Δώρα από τους Δωροθέτες του αγώνα
  • Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης θα διοργανώσει βραδιά με φαγητό και χορό επί της πλατείας Μιαούλη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, *Τεχνική Παρουσίαση

19:00 Συγκέντρωση στη Πλατεία Μιαούλη

19:30 Αναχώρηση για το Ινστιτούτο Κυβέλη 

20:00 – 20:20 Ξενάγηση στο Ινστιτούτο

20:20 – 21:00 Τεχνική Παρουσίαση 1ου αγώνα πόλης: Syros City Trail στο Ινστιτούτο Κυβέλη*

*Το Ινστιτούτο Κυβέλη βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 4, στον Άγιο Νικόλα, Ερμούπολης

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, *ημέρα αγώνα

12:00 – 17:30 Λειτουργία Γραμματείας στη πλατεία Μιαούλη

12:00 – 14:00 ΔΩΡΕΑΝ Pasta Party στο εστιατόριο ‘Αχλάδι’ στην ομώνυμη περιοχή, νότια της Ερμούπολης

16:30 Έναρξη Διοργάνωσης

17:30 Εκκίνηση αγώνα 1χλμ για παιδιά

17:30 -17:50 Παράδοση εξοπλισμού για φύλαξη

18:00 Εκκίνηση αγώνα 10χλμ και 4χλμ

20:30 Τέλος Αγώνα

20:40 Απονομές Νικητών και Τιμώμενων προσώπων

21:00 Μπουφές κεράσματος από το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

22:00 Λήξη διοργάνωσης

23:00 After Party στο "Αστέρια Bar" στον Άγιο Νικόλα, Ερμουπολης 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Για τη συμμετοχή του, κάθε αθλητής συμπληρώνει τη φόρμα συμμετοχής στο: www.syroscitytrail.gr και ακολουθεί τα ενημερωτικά e-mail που του αποστέλλονται.

*** Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα 1χλμ, είναι ΔΩΡΕΑΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.