Ενημερωτική Συνάντηση του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Σύρου, του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece

Κέντρο Πληροφόρησης Θηλασμού Σύρου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (La Leche League Greece)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ
ΣΥΡΟΣ

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντησή μας στην Παιδική Χαρά του* Ι.Ν. Παναγίτσας στα Χρούσσα, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στις 11:00 π.μ.

Θέμα: "Φυσικός απογαλακτισμός. Ερωτήσεις - Απαντήσεις σε μέλλουσες και νυν μητέρες για το Θηλασμό"

Τη συζήτηση θα συντονίζει η υπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Σύρου, Αργυρένια Παραμάνη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.
Για πληροφορίες καλέστε: 6973 358 788

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα!
Μπορείτε να φέρετε και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!
Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

*σε περίπτωση άστατου καιρού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ναού.

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μιλήσετε με μια Σύμβουλο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLLGreece) (τηλ. 210 6003249 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.lllgreece.org )

Σας περιμένουμε!


Τα Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού (ΚΠΘ) βασίζονται στο δέκατο βήμα από τα 10 βήματα που ορίζει Η UNICEF και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείαςγια να θεωρηθεί ένα νοσοκομείο φιλικό προς τα βρέφη. Σύμφωνα με το βήμα αυτό -Ενδυνάμωση και δημιουργία ομάδων υποστήριξης του θηλασμού στις οποίες θα παραπέμπονται οι μητέρες κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο ή την κλινική- ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (ΣΘΕ) ενισχύει τη δημιουργία ομάδων που αποτελούνε μητέρες οι οποίες μέσα από τις συναντήσεις τους μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες ,να λύσουν απορίες, να βρούνε λύσεις, υλικό από έγκυρες πηγές (LLL) και κυρίως να αποκτήσουν συμπαραστάτες σε μια νέα φάση της ζωής τους. Δηλαδή τα Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού παρέχουν υποστήριξη μητέρας προς μητέρα (mother-to-mother support).

Έτσι, από το 2011 στην Σύρο, υπάρχει το δικό μας Κέντρο Πληροφόρησης Θηλασμού το οποίο έχει σαν στόχο να μοιραστεί τις αγωνίες αρκετών μαμάδων και την ευτυχία της επιτυχίας του θηλασμού ακόμη περισσοτέρων!

Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.