Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου λειτουργεί και ως δανειστική


Ανακοινώνεται στους φιλομαθείς και φιλέρευνους Συρίους, και ιδιαίτερα προς τους Μαθητές των Σχολείων και τους Εκπαιδευτικούς, ότι, μετά την ολοκλήρωση της αναγκαίας υποδομής, η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως, που στεγάζεται στο ισόγειο των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Βαφιαδάκη 2, στην Ερμούπολη, από 1ης Σεπτεμβρίου λειτουργεί και ως δανειστική.

Η Βιβλιοθήκη, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 9-12 π.μ. περιλαμβάνει 7.264 τίτλους βιβλίων, που κατανέμονται στις εξής κατηγορίες, αναλογικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, για κάθε πληροφορία, να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης κ. Γεώργιο Καλογεράκη, στο τηλ. 22810-82582 (εσωτ. 119).

Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.