Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά από το Σύλλογο Ποντίων & Βορειοελλαδιτών Σύρου

Ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών, μαζί με τις μαμάδες ή τους μπαμπάδες τους στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που θα λειτουργήσει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα του συλλόγου μας, Φολεγάνδρου 3 στην Ερμούπολη.

Ναι, την Κυριακή των εκλογών θα μαζευτούμε για να μάθουμε να φτιάχνουμε ωτία (αυτάκια), το παραδοσιακό ποντιακό γλυκό που προσφέρεται τα Χριστούγεννα αλλά και σε αρραβώνες και γάμους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Παράκληση όπως ενημερώσετε για την παρουσία σας την κ. Ράνια Πανταζίδου στα τηλ. 2281080448, 2281043784 ή 6932411950 ώστε να κρατηθεί μια θέση για εσάς και τη μαμά ή το μπαμπά σας. Η συνάντηση θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή σας.

Υλικά που θα πρέπει να έχετε μαζί σας: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. ζάχαρη, 250 γρ. γάλα, 2 αυγά, ½ κεσέ γιαούρτι, ½ κεσέ βιτάμ (το μικρό), 2 φακελάκια μαγιά, μια βανίλια και μια λεκάνη για να ετοιμάσετε τη ζύμη. Ελάτε να παίξουμε, μαθαίνοντας να φτιάχνουμε μια παραδοσιακή λιχουδιά.

Η νέα αυτή δραστηριότητα θα λειτουργεί πέραν του θεατρικό εργαστηρίου που λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο για παιδιά 4 έως 14 ετών.

Ο σύλλογος θα σας ενημερώνει κάθε τόσο για τις νέες αυτές δραστηριότητες. 
Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το blog του συλλόγου http://syllogospontionsyrou.blogspot.gr


Με εκτίμηση
Υποπλοίαρχος (ε.α.)
Ουρανία Πανταζίδου Π.Ν.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons