ΥΓΕΙΑ: Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας

Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) στην Αθήνα και την Πάτρα και το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα της αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου), διοργανώνει το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10.00 π.μ. στην πλατεία Μιαούλη. 

Σκοπός μας είναι τόσο η ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις ενηλίκων και παιδιών, όσο και η ενημέρωση των ατόμων με αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα, οστεοαρθρίτιδα, οστεοπόρωση σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματα της ήπιας άσκησης.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

10:00 Ώρα προσέλευσης
10:30 Χαιρετισμός και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης
10:35 Ομιλία με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα ενηλίκων και παιδιών» του ιατρού Ρευματολόγου και αντιπροέδρου του Συλλόγου ΙΑΣΙΣ κ. Μιχαήλ Λυγνού. 
10:45 Διαδρομή στο κέντρο της Ερμούπολης
11:30 Συνάντηση όλων των συμμετεχόντων στο αρχικό σημείο συνάντησης
11:40 Παράλληλα εργαστήρια ήπιας αεροβικής γυμναστικής, διατατικές ασκήσεις και Φυσιοθεραπεία με τη συνεργασία έμπειρων γυμναστών και φυσιοθεραπεύτριας.

Για να προστατεύσουμε τις αρθρώσεις μας, το περπάτημα είναι η ιδανικότερη και η πιο απλή μορφή άσκησης ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική μας κατάσταση.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, να περπατήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Θα υπάρξει και μπουφές με snacks και αναψυκτικά από περίοικες επιχειρήσεις. Φορέστε μόνο ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια και το καλύτερο χαμόγελο σας!
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.