Πρόγραμμα προβολών AegeanDocs 2015 στην Σύρο (28/9 - 4/10/2015)

Στο πλαίσιο σύναψης πρωτοκόλλου συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, διοργανώνεται το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ AegeanDocs (28/9 - 4/10/2015), το οποίο αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή και στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως του κατʼ εξοχήν εκπαιδευτικού και πολιτιστικού πόλου του Αιγαίου.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Όλες οι συζητήσεις με τους προσκεκλημένους σκηνοθέτες θα μεταδίδονται live με την τεχνολογία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στις αίθουσες προβολής στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου που συμμετέχουν.

Στην Ακαδημαϊκή Μονάδα Σύρου θα χρησιμοποιηθεί το Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου (Κτήριο Β, 1ο Γυμνάσιο) για τις προβολές σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στον ιστότοπο: www.aegeandocs.gr

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Χαράλαμπος Αλιφιέρης
Περιφερειακό Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών Σύρου Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΣΥΡΟΣ 84100 – ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Τηλ. +30 22810 97044 Φαξ +30 22810 97049

----------
Διαβάστε/Κατεβάστε το πρόγραμμα ΕΔΩ


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons