4ωρο Δημιουργικό εργαστήρι: ''Το Τρένο του Σαββάτου''

Πρόκειται για ένα τετράωρο τμήμα μεικτών ηλικιών, το οποίο έχει βιωματικό χαρακτήρα μέσα από το παιχνίδι, την μουσική, την τέχνη και το θέατρο. 

Είναι ένα πειραματικό τμήμα, εμπνευσμένο από την Μοντεσσοριανή μέθοδο διαπαιδαγώγησης και εκμάθησης νηπίων και ανηλίκων, τα οποία μπορούν να συνυπάρχουν μεταξύ τους, σε ομάδα.

Το τμήμα χωρίζεται σε δύο ομάδες (εικαστικό - θεατρικό), ανάμεσα στα οποία μεσολαβεί διάλειμμα, για ξεκούραση και παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος θα ασχοληθούμε με ζωγραφική και κατασκευές, που θα αφορούν τα κοστούμια και τα σκηνικά σε συνεργασία με την θεματική ενότητα της δεύτερης ομάδας θεάτρου, που θα ασχοληθεί με θεατρικό παιχνίδι, χορό και υποκριτική. Τους καρπούς των εργασιών μας θα παρουσιάσουμε στους γονείς και τους φίλους μας κατά το τέλος της σεζόν.

Υπεύθυνοι εργαστηρίων: Ελπίδα Γαδ, Φιλιώ Φυσάκη

Ώρες – Ημέρα: Κάθε Σάββατο 10:00 – 14:00 

Ηλικίες: 4 – 12ετών

Έναρξη εργαστηρίου: 10 Οκτωβρίου 2015

Συνδρομή εργαστηρίου:
35€ / μηνιαίως για Μέλη,
45€ / μηνιαίως για Μη Μέλη

Εγγραφή Μέλους: 20€ ετησίως
Ανανέωση Συνδρομής Μέλους: 15€ ετησίως

Αν εγγραφείτε μέλος του Πολυχώρου Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου, στηρίζετε τις δράσεις του και απολαμβάνετε τις ειδικές προσφορές και παροχές του, είτε για εσάς είτε για τα παιδιά σας.

Περισσότερα:
www.polichoros-syros.com/ergasthria/4-oro-dimiourgiko-ergastirio-to-treno-tou-savvatou


-------------
Για περισσότερες πληροφορίες
Πολυχώρος Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου
Σταυρός, Τάλαντα, Σύρος
2281075404 και 6973842046
helpisart@gmail.com, www.polichoros-syros.com
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons