"Παιχνίδια" στο θέατρο ΑπόλλωνΤην Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, το θέατρο Απόλλων υποδέχεται το θεατρικό έργο για παιδιά «Παιχνίδια». 

Λίγα λόγια για το έργο:
“Τα ράφια ενός καταστήματος παιχνιδιών έχουν αδειάσει, και τα μόνα παιχνίδια που έχουν μείνει απούλητα είναι δύο κούκλες, μία κούκλα ΠΙΝΟΚΙΟ και μια ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ.

Όταν ο πωλητής κλείνει το κατάστημα οι κούκλες ζωντανεύουν. Μέσα από κωμικούς καβγάδες, που διαδέχονται ο ένας τον άλλον, το χορό, τα τραγούδια και τα παιχνίδια που ακολουθούν, οι δύο κούκλες προσπαθούν – η κάθε μία για τον εαυτό της – να αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους θεατές ώστε να καταφέρουν να αγοραστούν και να μεταφερθούν σε ένα κανονικό σπίτι.

Εκεί θα συναντήσουν την πριγκίπισσα Έλσα (από την ταινία Frozen) και μαζί θα επικαλεστούν την συμμετοχή του κοινού δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας θεατές να σηκωθούν στην σκηνή και να καθορίσουν το τέλος της ιστορίας μας, αλληλεπιδρώντας δημιουργικά με τους ηθοποιούς.”Ώρες Παραστάσεων:
Πρωινή: 12.00 - Απογευματινή: 18.00

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Παίζουν: 
Νίκος Λημνιός, Γιάννα Σισκοπούλου, Αντώνης Ζιώγας , Γιώργος Μαύρος

Συντελεστές
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Αντώνης Ζιώγας – Νίκος Λημνιός
Μουσική Επιμέλεια: Νίκη Γρανά
Χοροκίνηση : Νίκη Σκιαδαρέση
Σκηνικά: Αθηνόδωρος Λημνιός
Φωτογραφία: Δέσποινα Παυλοπούλου
Παραγωγή : L & S ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ

Διοργάνωση και Επικοινωνία:
www.ActionEsti.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons