ΕΚΘΕΣΗ: Χρωματίζοντας το τραγικό | Γιάννης Δανέλης

Η έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Δανέλη με τίτλο “Χρωματίζοντας το τραγικό”, θα φιλοξενηθεί στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου 2015.

Εγκαίνια: 
Σάββατο 5  Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

Ώρες λειτουργία: 
Καθημερινά 18:00-21:30


Ο Γιάννης Δανέλης με εικαστικές σπουδές στο Λονδίνο και απόφοιτος του θεάτρου Τέχνης ζει και ζωγραφίζει στην Ερμούπολη. Θα παρουσιαστούν δείγματα δουλειάς του καλλιτέχνη, καθώς και μικρότερα έργα “σπουδές” για μεγαλύτερες συνθέσεις.

Αν ο τραγικός ήρωας είναι αυτός που – ενώ γνωρίζει τη μοίρα του- επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση με αυτή, τότε κάθε άνθρωπος είναι ένα τραγικό πρόσωπο, εφόσον θα συγκρουστεί με τον έρωτα και το θάνατο.

Με αφορμή τους τραγικούς ήρωες επιχειρεί να προσεγγίσει το ανθρώπινο ηθικό μεγαλείο. Τον καθημερινό αγώνα για τις ηθικές αξίες που συντελείται με την μετάβαση από την άγνοια στη γνώση για να φτάσει κάθε ανθρώπινο υποκείμενο στην ελευθερία μέσω της κάθαρσης.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons