"Η Περιπέτεια του Μικρού Οδυσσέα" στο θέατρο Απόλλων


Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, το θέατρο Απόλλων υποδέχεται το θεατρικό έργο για παιδιά «Οι Περιπέτειες του Μικρού Οδυσσέα».

Λίγα λόγια για το έργο:
«Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας, έτσι και αυτός βιάζεται να μεγαλώσει. 24 ώρες πριν τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο. Η ευχή του πραγματοποιείται.

Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε 4 ώρες θα μεγαλώνει 10 χρόνια. Ο Οδυσσέας από τον ενθουσιασμό του, δέχεται, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό, να τον μεταφέρει πίσω στην παιδική του ηλικία.

Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει; Ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία. Η συμμετοχή του κοινού σε όλη την διάρκεια της παράστασης είναι σημαντική και καθοριστική.»

Ώρες Παραστάσεων:
Πρωινή: 12.00 - Απογευματινή: 18.00

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Αντώνης Ζιώγας
Μουσική Επιμέλεια: Ανδρέας Καρανίκας
Χοροκίνηση : Αντώνης Ζιώγας
Σκηνικά: Γιώργος Μαύρος
Ζωγραφιές Σκηνικών : Στέλλα Λεβέντη
Φωτογραφία: Δέσποινα Παυλοπούλου
Παραγωγή : L & S ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ

Διοργάνωση και Επικοινωνία:
www.ActionEsti.grTags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons