17ο Πανελλήνιο & Διεθνές Συνέδριο | Λύκειο Ελληνίδων Σύρου

Το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΥΡΟΥ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του (1915 - 2015) και διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο των Λυκείων Ελληνίδων Ελλάδος και Εξωτερικού από 17 - 20 Σεπτεμβρίου 2015.


Λόγω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων και της προκήρυξης εθνικών εκλογών για την 20η Σεπτεμβρίου, το Συνέδριο μετετέθη για το χρονικό διάστημα 15 έως 18 Οκτωβρίου 2015.


Περίπου 400 σύνεδροι από όλο τον κόσμο αναμένεται να λάβουν μέρος. Το θέμα του συνεδρίου είναι “100 χρόνια πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον” το οποίο θα αναπτύξουν εκλεκτοί εισηγητές. 

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, ενώ στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ θα πραγματοποιηθούν οι τελετές έναρξης και λήξης, με καλλιτεχνικά προγράμματα. 

Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται (με φροντίδα του Λ.Ε. Σύρου) στην πλατεία Μιαούλη και στην αίθουσα τέχνης Γ. & Ε. Βάτη.

Τιμή συμμετοχής: 80€


Ξενοδοχείο Ερμής και Θέατρο Απόλλων
17ο Πανελλήνιο & Διεθνές Συνέδριο
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons