Εργασίες αποκατάστασης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Ερμού)

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 18697/16-07-2015 άδειας κλεισίματος οδού, ενημερώνει ότι, λόγω εργασιών επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος, η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Ερμού) από το ύψος της οδού Σταματίου Πρωΐου έως το ύψος της Πλατείας Μιαούλη, θα παραμείνει κλειστή, την Κυριακή 19/07/2015 από ώρα 04:00 έως ώρα 16:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που έρχονται από το λιμάνι (από Ακτή Π. Ράλλη και Ακτή Παπάγου), θα γίνεται μέσω των οδών Στ. Πρωϊου και Χίου (μονόδρομος), που θα οδηγούν προς την Πλατεία Μιαούλη και στη συνέχεια προς Δόξα και Βροντάδο. Η κυκλοφορία των οχημάτων που έρχονται από Δόξα, Βαπόρια, Βροντάδο με κατεύθυνση των κέντρο, θα γίνεται μέσω Βροντάδου.

Τα δρομολόγια των mini-bus, για την Κυριακή 19 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08:00 π.μ. έως τις 21:00μ.μ. θα διαμορφωθούν ως εξής:
  • Η γραμμή Αθλητικό Κέντρο – Λιμάνι – Δόξα θα πραγματοποιείται τις προγραμματισμένες ώρες με τερματισμό το λιμάνι (έναντι τράπεζας Eurobank).
  • Η γραμμή Δόξα – Λιμάνι – Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιείται τις προγραμματισμένες ώρες, με αφετηρία το λιμάνι (έναντι τράπεζας Eurobank).
Μετά τις 21:00 μ.μ. τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κανονικά έως τη Δόξα.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή των διερχόμενων οδηγών, των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons