Προβολή ντοκιμαντερ "Τα παιδιά του ανέμου" με το Συριανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ιστιοπλοΐας, Αντώνη Μπουγιούρη

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 και ώρα 21.00 στα γραφεία του ομίλου στην Ερμούπολη (ΝΕΩΣΟΙΚΟΣ) για την προβολή του ντοκιμαντέρ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Συριανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας Αντώνης Μπουγιούρης.

Το χθες και το σήμερα της ελληνικής ιστιοπλοΐας συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του χαρισματικού κινηματογραφιστή Παύλου Τριποδάκη με τίτλο "Τα παιδιά του ανέμου".

Ο Τριποδάκης και το συνεργείο του ακολούθησαν επί πέντε μήνες τα μέλη της εθνικής ιστιοπλοΐας. Κατέγραψε την καθημερινότητα τους, τον κόπο τους, τα παράπονα τους και βέβαια τις πολλές επιτυχίες που έχουν έρθει σε αυτό το διάστημα.

Πρωταγωνιστής στο ντοκιμαντέρ είναι ο μικρός Γαρύφαλλος. Ρωτάει "εγώ μπορώ να βγω παγκόσμιος πρωταθλητής;". "Αν είσαι δυνατός στην ψυχή, όλα θα έρθουν", είναι η απάντηση που παίρνει.


Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons