Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο - Ορχήστρα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

Η «Arttings» σε συνεργασία με την «Action Εστί» υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης παρουσιάζουν στο Θέατρο Απόλλων την Κυριακή 30 & την Δευτέρα 31 Αυγούστου την παράσταση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου με τίτλο «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο - Ορχήστρα».

Η συναυλία «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο - Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει μουσική, τραγούδι, χορό, θεατρική εμψύχωση με εναλλαγή ρόλων και ξυλοπόδαρο, κουκλοθέατρο και video προβολές. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!


Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα – To H
https://youtu.be/OlhOALhLdag

Κατά τη διάρκεια της παιδικής συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια-μελοποιημένα ποιήματα του ως άνω βιβλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα.

Επίσης, θα ακουστούν οι φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου, του Φοίβου Δεληβοριά, του Μάρκου Κούμαρη, του Διονύση Σαββόπουλου, του Σπύρου Σακκά και της Βικτωρίας Ταγκούλη. Τέλος, θα προβάλλονται μέσω προτζέκτορα ειδικά επεξεργασμένα βίντεο και slide show του βιβλίου, σε εικονογράφηση της Χρύσας Σπυρίδωνος, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τραγουδήσουν όλα τα γράμματα της αλφαβήτας μαζί με τους καλλιτέχνες.

Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα – To Ξ
https://youtu.be/BDTpXBHz8aE

Μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (Άνθρωπος-Ορχήστρα) παίζουν και τραγουδούν οι:
♫ Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα)
♫ Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πλήκτρα)
♫ Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, κλαρινέτο)
♫ Ντίνα Καφτεράνη (εμψυχώτρια)
♫ Βίντεο-προβολές: Θανάσης Κακαΐτσας.


INFO:
30 - 31 Αυγούστου 2015
Ώρα έναρξης 18:00
Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Τιμή Εισιτηρίου 8€
Διάρκεια (περίπου): 75’

Event στο Facebook: 
https://www.facebook.com/events/489497651220168/

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 
www.ActionEsti.gr & Arttings

Get involved with Arttings:
♫ Website: http://arttings.com 
♫ Facebook: https://www.facebook.com/arttingsFanPage
♫ Google+: https://plus.google.com/u/0/+arttingsOE

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος 
Site: http://alkiviadis.gr
Facebook Page 

Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons