ΕΚΘΕΣΗ: Lights On | Θάνια Σαμιωτάκη

Η Θάνια Σαμιωτάκη κάνει μια στάση στη Σύρο για να σας παρουσιάσει τη συλλογή χειροποίητων φωτιστικών της με τίτλο "Lights On".

Η Μυκονιάτισσα καλλιτέχνης πραγματοποιεί την ατομική της έκθεση στην Σύρο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άνω Σύρου, από τις 10 έως 22 Ιουλίου 2015.

Περισσότερα: www.lights-on.gr


Εγκαίνια: 
Σάββατο 11/07/2015 | 21:00

Ώρες Λειτουργίας:
10:00-14:00 και 20:00-01:00
Η Θάνια Σαμιωτάκη γεννήθηκε στη Μύκονο, ένα μικρό αλλά δημοφιλές νησί των Κυκλάδων.
Παράλληλα με τις σπουδές Προσχολικής Αγωγής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ηπείρου το 2007, η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, που περιελάμβανε φωτιστικά φτιαγμένα από το μηδέν από μαλλί και ζάχαρη.
Από τότε, η Θάνια έχει βελτιωθεί τις ικανότητές της, αυτοσχεδίασε με νέες τεχνικές και έχει συμμετάσχει σε πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα και τη Μύκονο.
Το 2011, διαμόρφωσε το προσωπικό της ατελιέ και κατάστημα στην πόλη της Μυκόνου με την επωνυμία "Lights On", που την οδήγησε σε μια επιτυχημένη έκθεση των έργων της που φιλοξενήθηκε από το Μουσείο Μπενάκη.
Η Θάνια συνεχώς πειραματίζεται με νέα υλικά, τεχνικές και σχήματα.
Η πρωτοβουλία και καινοτόμο προσπάθεια της να χρησιμοποιήσει καθαρό μαλλί (τσόχα) ως βασικό υλικό για λαμπτήρες της προσέφερε αναγνώρισή σε όλη την Ελλάδα.
Έργα της Θάνιας μπορούν να βρεθούν σε δημοφιλή μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ιδιωτικές κατοικίες και όπου υπάρχουν άνθρωποι με μοναδικό γούστο.
Δεδομένου ότι τα φωτιστικά είναι χειροποίητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα αγαπημένα σας σχήματα, τα χρώματα, το μέγεθος ανάλογα με το χώρο σας και το φωτιστικός σας θα σας σταλεί προσεκτικά συσκευασμένο είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό! [Πηγή]
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons