Σας συνοδεύουμε καθημερινά στην έξοδο σας με το "Ημερολόγιο Google"Το Syros Agenda, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το 2011, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας, όπου τα smartphone και οι ταμπλέτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, χρησιμοποιεί το Ημερολόγιο Google το οποίο αποτελεί ένα χρήσιμο βοηθό που διευκολύνει στις καθημερινές δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

Η νέα "Προβολή Προγράμματος" του Ημερολόγιου Google δεν περιλαμβάνει όμως μόνο μία λίστα από ώρες και ημερομηνίες. Εμφανίζει ακόμη φωτογραφίες και χάρτες από τα μέρη που επισκέπτεστε, αστικά τοπία από τους ταξιδιωτικούς σας προορισμούς, καθώς και απεικονίσεις καθημερινών "εκδηλώσεων" που έχετε καταχωρήσει, όπως ενός δείπνου, μίας εξόδου για ποτό ή ενός μαθήματος γιόγκα. Έτσι, η πλοήγηση γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη, όπως και ιδανική από κάθε συσκευή σας, smartphone ή ταμπλέτα.

Σας προτείνουμε να προσθέσετε το ημερολόγιο μας (αρκεί να έχετε λογαριασμό google ή δημιουργείστε ένα δωρεάν) ώστε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο να ενημερώνεστε για τις νέες εκδηλώσεις που προστίθενται, ενημερώνονται ή που ακυρώνονται ώστε να μην ταλαιπωρείστε.

Μπορείτε να προσθέσετε το ημερολόγιο μας, αφού κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή (για Apple OS και Android) στο smartphone ή την ταμπλέτα σας και αφού προηγουμένως έχετε ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα από τον υπολογιστή σας και έχετε συνδεθεί στο Ημερολόγιο Google.

"Εγγραφή σε Ημερολόγια Τρίτων" ως εξής:
  1. Ανοίξτε τη σελίδα του Ημερολόγιο Google, συνδεθείτε στο Google λογαριασμός σας, επιλέξτε "Ρυθμίσεις / Ημερολόγια", πατήστε στα δεξιά "Περιήγηση σε ενδιαφέροντα ημερολόγια" και τότε επιλέξτε "Προσθήκη μέσω διεύθυνσης URL"
  2. Πληκτρολογήστε ή επικολλήστε τη URL του ημερολογίου (για το Syros Agenda ΕΔΩ) στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε. Μπορείτε να εισάγετε τις διευθύνσεις HTML ή iCalendar μέσα στο πλαίσιο εισαγωγής URL.
  3. Επιλέξτε "Προσθήκη Ημερολογίου"

Σας συνοδεύουμε καθημερινά στην έξοδο σας! 


Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Επιπλέον το Syros Agenda συνιστά στους χρήστες του να προβαίνουν στη διασταύρωση των παρεχομένων πληροφοριών.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons