Ημέρα του Πατέρα & Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του τέως Δήμου Άνω Σύρου και Ποσειδωνίας "ο Ποσειδών" με τη συμβολή του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού παρουσιάζουν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στις 20.30 στο θέατρο "Απόλλων":


Τον 19ο Εορτασμό για την Ημέρα του Πατέρα με κεντρική ομιλήτρια τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σιγάλα

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Νίκος Ρούσσος του Γεωργίου που δίνει τον αγώνα της ζωής ως άξιος πατέρα και άνθρωπος από το αναπηρικό του καρότσι. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το νεανικό σύνολο εγχόρδων "Chicago Consort" θα εορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με έργα των: Orff, Gade, Wieniawski, Sarasate, Dvořák, Ruiz, Bacalov, Monti, κ.α. 

Το "Chicago Consort" είναι ένα από τα κυριότερα μαθητικά μουσικά συγκροτήματα της Αμερικής, είναι υψηλότατου επιπέδου και αποτελείται από σαράντα μουσικούς μεταξύ 13 και 18 χρόνων οι οποίοι ξεκίνησαν τις σπουδές τους με τη μέθοδο εκμάθησης "Suzuki" στο Western Spring School of Talent Education και στο Naperville Suzuki School. 

Thomas Wermuth, μουσική διεύθυνση
Edward Kreitman, γενική διεύθυνση
Melissa Zindel, συνοδεία στο πιάνο


Με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Είσοδος Ελεύθερη
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons