ΕΚΘΕΣΗ: Πουθενά - Παρακαλείται ο τελευταίος επιβάτης να επιβιβαστεί | Λεωνίδας Βασιλόπουλος

"Σεπτέμβριος 1994, Αθήνα.
Μετά από 2 χρόνια στον γιο της στην Αμερική, η γιαγιά μου αποφάσισε ότι είναι καιρός να επιστρέφει. Την ακριβή ημερομηνία μένει να μάθουμε, όλα τα άλλα τα ξέρουμε.. Όσα χρόνια θυμάμαι τη γιαγιά μου, πάντα έλεγε πως οι έλληνες ταξιδεύουμε με ολυμπιακή, γιατί είναι δικη μας - με περηφάνια - είναι ελληνική, άσε τα σχόλια για την ασφάλεια των πτήσεων αλλά και ποσά αρνητικά μπορούσε να κάνει για τις άλλες εταιρείες..

Φεβρουάριος 2015, Αθήνα.
Οι εποχές άλλάξαν, το όραμα ενός ανθρώπου για κάτι μεγάλο εξαφανίστηκε, η Ολυμπιακή αεροπορία έκλεισε, ένας τελευταίος επιβάτης προσπαθεί να φύγει αλλά δεν μπορεί να πάει ... πουθενά..."Με αυτή τη ανάμνηση σαν αφετηρία, ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Πουθενά - Παρακαλείται ο τελευταίος επιβάτης να επιβιβαστεί», η οποία παρουσιάζει εικόνες του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, με έναν επιβάτη που θέλει να ταξιδέψει, να φύγει, αλλά τελικά παραμένει «εγκλωβισμένος» στο παλιό αεροδρόμιο, η οποία φιλοξενείται στην αίθουσα Εμμ. Ροΐδη, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου - Ερμούπολης από 10 έως 20 Ιουλίου 2015.


Εγκαίνια:
Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 | Ώρα 21:00

Ώρες Λειτουργίας:
19:00-23:00

Περισσότερα στο leonidasvassilopoulos.gr και Leonidas Vassilopoulos/Facebook
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons