Πανηγύρι Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Γαλησσά

Ο Ναυτικός Όμιλος Γαλησσά Σύρου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Στέφανος",  ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Γαλησσά και η Τοπική Κοινότητα Γαλησσά συνδιοργανώνουν πανηγύρι ενόψει της γιορτής της Ιεράς Καρδίας του Ιησού, ενορίας του χωριού.

Η εκδήλωση θα γίνει στον Γαλησσά την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015. Θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στις 19.30 και μετά το πέρας της, θα αναβιώσουμε το έθιμο της "Φλεγόμενης Καρδιάς" στις 20.30, όπου πραγματοποιείται το άναμμα μιας μεγάλης καρδίας και τριών σταυρών σε ύψωμα απέναντι από την εκκλησία. Στη συνέχεια, από τις 21.00 και μετά θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι στο κέντρο του χωριού. Σας καλούμε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με ζωντανή ορχήστρα.

Φιλική συμμέτοχη του Επιμορφωτικού Φιλοτεχνικού Συλλόγου "Ο Φοίνικας Σύρου" καθώς και του Εργαστηριού παραδοσιακών χορών "Η σοφία της παράδοσης".

Πληροφορίες: Βουτσίνος Αντ. Ιωάννης
Τηλ. Επικοινωνίας: 6938494195
Email: johnabit@hotmail.com
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons