ΘΕΑΤΡΟ: Ποια Ελένη;

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου "Απόλλων" παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου: "Ποια Ελένη;"

Oι δύο χαρισματικοί συγγραφείς καταπιάνονται με τον πασίγνωστο μύθο του τρωικού πολέμου, ανακατεύουν το ομηρικό υλικό και φτιάχνουν μια ξεκαρδιστική παρωδία, μια νόστιμη παραμυθοσαλάτα με στοιχεία μιούζικαλ. Γι’αυτούς ο τρωικός πόλεμος δεν έγινε ποτέ. Το όλο μπλέξιμο το δημιούργησαν οι θεές Ήρα, Αφροδίτη και Αθηνά. Ο Πάρης κλέβει την καρδιά της Ελένης αλλά στο πλοίο του αντί γι’ αυτήν επιβιβάζεται η άσχημη ξαδέλφη της, Πευκίδα. Μαγεμένοι, ο Πάρης και οι Τρώες θα λατρέψουν την Πευκίδα ως Ωραία Ελένη.

Ο τρωικός πόλεμος μένει χωρίς αιτία και το happy end είναι η μόνη λύση στην ομηρική παρεξήγηση.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τη σφραγίδα του αγαπητού μας σκηνοθέτη Γιώργου Πάχου.


25 - 26 Ιουλίου 2015 | Ώρα 21.00
Έπαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία
Τιμή Εισιτηρίου 5€

2 - 5 Αυγούστου 2015 | Ώρα 21.00
Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Τιμή Εισιτηρίου 5€


Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ», κατανοώντας τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, αποφάσισε να μειώσει κατά το ήμισυ την τιμή των εισιτηρίων (ενιαία τιμή 5 Ευρώ) για τις προσεχείς παραστάσεις του έργου «Ποια Ελένη» στις 25 και 26 Ιουλίου 2015 στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία και στις 2 έως και 5 Αυγούστου 2015 στο Θέατρο Απόλλων.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons