Θεατρική παράσταση "Σχέσεις 2x3" για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου

Η Όραμα - Θεατρική ομάδα, για τα παιδια με αγαπη παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση της Κατερίνας Γιαμαλίδου - Schwyter "Σχέσεις 2x3", τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 19.00 στο Θέατρο Απόλλων.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ο Συριανός Νίκος Μαυράκης (Χωρίς Εσένα - 9 μήνες), Κατερίνα Γιαμαλίδου, Θάνος Χαμπέρης, Κορίνα Τριανταφύλλου, Κώστας Βελέντζας, Χρυσή Δημήκου, Κωνσταντίνο Μπούτσικα, Ρεγγίνα Ιωαννίδου, Ιωάννα Θεοδωροττούλου, Ηλίας Λαμπρινέας, Ivan Lopez.

Έντεκα επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί, που ζουν και δημιουργούν σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την Ελβετία και την Κούβα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία θεατρική ομάδα το “ΟΡΑΜΑ” και κάνουν πραγματικότητα την αλληλεγγύη, αγάπη και υποστήριξή τους για έναν καλό σκοπό, για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου, με ένα ξεχωριστό έργο με τίτλο "Σχέσεις 2x3", μία γλυκιά κωμωδία που καταγράφει το σήμερα της σύγχρονης γυναίκας.

Η γλυκιά κωμωδία «Σχέσεις 2x3» δείχνει τις γυναίκες όπως είναι σήμερα. Δυναμικές, ανεξάρτητες, διεκδικητικές. Παράλληλα, παρατηρεί το μπέρδεμα των αντρών μ’ αυτές τις τόσο διαφορετικές γυναίκες και παρουσιάζει αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις τους μαζί τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει απο τις 20 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων, στην Στέγη ανηλίκων και εφήβων, στο κατάστημα ρούχων Μαραγκός και στο κατάστημα ρούχων Spazio Plus. 

Τιμή εισιτηρίου: ενήλικες 10 €, παιδιά 5€
Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Η ιδέα της πραγματοποίησης της παράστασης για την ενίσχυση των παιδιών της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου ανήκει στο Συριανό Νίκο Μαυράκη, ο οποίος αν και διαμένει εκτός του νησιού, δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του και γίνεται έτσι αρωγός στην οικονομική ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου.


Χαρακτηριστικά αναφέρει στο προφίλ του στο facebook:Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.