Το πλοίο της Greenpeace, Rainbow Warrior, στη ΣύροΣτις 30 και 31 Ιουλίου 2017, το πλοίο της Greenpeace, Rainbow Warrior, θα βρίσκεται στο λιμάνι της Σύρου. Στις 30 Ιουλίου, το πλοίο θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 και στις 31 Ιουλίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί σε αυτό το ιστορικό πλοίο, να δει μία έκθεση φωτογραφίας που θα δείχνει το μέγεθος του προβλήματος της ρύπανσης από τα πλαστικά και να συμμετέχει σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Μαζί θα μάθουμε πώς μπορούμε να προστατέψουμε τη θάλασσα από την εισβολή των πλαστικών μίας χρήσης.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πλοίου, στις 30 Ιουλίου, από τις 20:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία εορταστική εκδήλωση για το κλείσιμο της περιοδείας του πλοίου στην Ελλάδα, που θα είναι μία γιορτή χωρίς πλαστικά μίας χρήσης. Θα σερβίρεται κρασί ή χυμός για το κοινό σε ποτήρι που δεν είναι μίας χρήσης, θα υπάρχει μουσική και θα διασκεδάσουμε χωρίς πλαστικό!

Η θάλασσα στην Ελλάδα, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετατρέπεται κάθε μέρα σε μία τεράστια χωματερή πλαστικών σκουπιδιών. Πλαστικά αντικείμενα μίας χρήσης (σακούλες, μπουκάλια, ποτήρια κ.α.) βρίσκονται παντού, ακόμα κι εκεί που δεν φαίνονται, καθώς μπορούν να διασπαστούν σε μικροσκοπικά κομμάτια. Όλοι μας οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία, να μειώσουμε ριζικά το πλαστικό μίας χρήσης στη ζωή μας και να σώσουμε τη θάλασσα!Έλα με την οικογένεια και τους φίλους σου να γνωρίσεις το Rainbow Warrior και να μάθεις γιατί και πώς μπορείς να μειώσεις το πλαστικό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Αλλάζοντας τις συνήθειές μας με απλές και εύκολες κινήσεις, φροντίζουμε ώστε η κληρονομιά που θα αφήσουμε πίσω μας να μην είναι τα σκουπίδια μας!

Σε περιμένουμε για:
✓ Δωρεάν ξενάγηση
✓ Έκθεση φωτογραφίας
✓ Δραστηριότητες & ενημέρωση για το πλαστικό για μικρούς και μεγάλους 

Φόρεσε άνετα, δροσερά ρούχα και καπέλο, πάρε ένα παγούρι με νερό και μην ξεχάσεις τη φωτογραφική σου μηχανή!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Άλκης Καφετζής, 6940 43 14 24, alkis.kafetzis@greenpeace.orgTags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.