ΕΚΘΕΣΗ: Τετράδια και φωτογραφίες μαθητών από τον 19ο αιώνα | Συλλογή του Mάνου Ελευθερίου

Σας ενημερώνουμε ότι η Συλλογή του Μάνου Ελευθερίου “Τετράδια και φωτογραφίες μαθητών από το 19ο αιώνα”, θα είναι στη διάθεση του κοινού από το Σάββατο 25 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα πρώην Ταμείου και αίθουσα πρώην ΔΗΚΕΔΑΣ, (Πιάτσα) της Άνω Σύρου.

Τα εκθέματα προέρχονται από την προσωπική συλλογή του Μάνου Ελευθερίου και περιλαμβάνουν τετράδια μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου της Σύρου αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας από το 1858 έως το 1950. Επίσης, εκτίθεται αρχειακό υλικό από το εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων, καθώς και σπάνιες φωτογραφίες και αναμνηστικά.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας προς την Ιστορικό Τέχνης, κα Μαρίζα Δαλεζίου, η προσφορά της οποίας στάθηκε ανεκτίμητη τόσο για την επιμέλεια και λειτουργία της εν λόγω έκθεσης, όσο και για την ανάδειξη του πολιτισμού του τόπου μας.

Ώρες Λειτουργίας:
10:00-14:00 και 19:00-22:00

Είσοδος ελεύθερη
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.