Πρόσκληση στη 1η δοκιμασία στο "2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού"

Λουκουμοαγαπητές και λουκουμοαγαπητοί,

Σας προσκαλούμε στην Πρώτη δοκιμασία στο «2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού» το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 11:30 π.μ. στην αίθουσα Τέχνης Γ. & Ε. Βάτη.

Εκεί θα σας δείξουμε πόσο πολύ σας αγαπάμε και ότι ταιριάζουμε γιατί… «Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!» Η επιτροπή διοργάνωσης αφού εξηγήσει την δοκιμασία, θα δώσει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 14:30 στις ομάδες να προετοιμαστούν ώστε να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Καλούμε τις λουκουμοομάδες, τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, να έρθει για να γνωρίσει το νέο αυτό καρναβαλικό θεσμό, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο νησί μας στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού 2016!
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.