Επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών 2015

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 θα εορταστεί σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στις οποίες σας καλούμε να παραστείτε:

1. Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2015.

2. Στις 24-10-2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας.

3. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον εκτελούντα χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Τελετάρχες ορίζονται, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μουρσελάς και Κωνσταντίνος Ρουσουνέλος, υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.