Μουσικοσυναισθηματική αγωγή για παιδιά 3,5 - 5,5 ετών @ Πολυχώρο Πολιτισμού & Δημιουργίας Σύρου“Καλλιεργώντας τα συναισθήματα”


Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία μαθαίνουν τον κόσμο γύρω τους, μέσω κάποιον ερεθισμάτων. Με τη μουσική ανακαλύπτουμε συναισθήματα και μαθαίνουμε να τα διαχειριζόμαστε.Παίζουμε μουσικοκινητικά παιχνίδια με άξονα το συναίσθημα.Εκφραζόμαστε πιο εύκολα με παιχνίδια ρόλων δηλαδή με το θεατρικό παιχνίδι. Στόχος του εργαστηρίου αυτού είναι η συναισθηματική ανάπτυξη , η επικοινωνία και η έκφραση των μικρών παιδιών…μα πάνω απ ‘ όλα θέλουμε να περνάμε όμορφα. 
Θα σας παρουσιάσουμε με τα παιδιά μια παράσταση, γεμάτη συναισθήματα που όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν, μεγάλοι και μικροί! 

Σας περιμένουμε.

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Φιλιώ Φυσάκη

Ημέρα & Ώρα: Δευτέρα, 18:00 – 19:45

Συμμετοχή:
- 25€ μηνιαίως για Μέλη
- 30€ μηνιαίως για Μη Μέλη

Έναρξη εργαστηρίου: 2 Νοεμβρίου

www.polichoros-syros.com/ergasthria/mousikosinesthimatiki-agogi-35-55-eton

------------------
Πολυχώρος Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου
Σταυρός, Τάλαντα, Σύρος
2281075404, 6973842046
helpisart@gmail.com, www.polichoros-syros.com
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.