Τελετή βράβευσης του “HER.M.e.S” (Ψηφιακό σύστημα διαχείρισης ιστορικών κτηρίων Ερμούπολης)

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00, στο Θέατρο Απόλλων θα γίνει η τελετή βράβευσης του “HER.M.e.S” (Ψηφιακό σύστημα διαχείρισης ιστορικών κτηρίων Ερμούπολης). Το 2015 κέρδισε το ανώτατο βραβείο πολιτιστικής κληρονομιάς Ευρωπαϊκής Ένωσης, το βραβείο EUROPANOSTRA στην κατηγορία “'Έρευνα & Ψηφιοποίηση”.

Στην τελετή θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της Europa Nostra κ. Κ. Καρράς και ο καθηγητής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Σύρου κ. Ι. Στεφάνου.

Κατόπιν θα γίνει η παρουσίαση του συστήματος HER.M.e.S. και στη συνέχεια η βραδιά θα κλείσει με την Ορχήστρα των Κυκλάδων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Κυπουργού.

Είσοδος Ελεύθερη.


Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά: https://diavlos.grnet.gr/event/1371

Δείτε το project στο http://hermoupolis.omeka.net


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.