Η Σύρος στο Golden Hall


Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στο βραβευμένο ως το καλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης, GoldenHall, θα ταξιδέψει μαγικά τους επισκέπτες, στη μοναδική κουζίνα της Σύρου, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 17:00-19:00 και το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 12:00-14:00.

Η πρωτοποριακή και βιωματική δράση προβολής, με τίτλο «DiscoverSouthAegean», που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το GoldenHall, πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία, καθώς οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις εκθέσεις, να δοκιμάσουν εξαιρετικά εδέσματα που παρασκευάζονται με προϊόντα τοπικών παραγωγών και να τραγουδήσουν με τη χορωδία του εμπορικού κέντρου.

Με ιδιαίτερη χαρά, σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα του τόπου μας.

Σε ένα διήμερο που θα έχει τον αέρα της Σύρου.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.